Η όψη SOS της χρονιάς Κρόνου – Ουρανού. Ποιος τομέας της ζωής σας θα πληγεί με αλλαγές που δεν θέλετε;

Η όψη SOS της χρονιάς Κρόνου - Ουρανού. Ποιος τομέας της ζωής σας θα πληγεί με αλλαγές που δεν θέλετε;

Γράφει η αστρολόγος Αθηναΐς Πέτρου – Psychic Lifepath Center


Πραγματοποιείται περίπου κάθε δεκατέσσερα χρόνια και μπορεί να επιφέρει αλλαγές που καθόλου δεν θέλετε! Ενώ αντίθετα σας δυσκολεύει να κάνετε το είδος των αλλαγών που θέλετε! Αυτό μπορεί να είναι ένα πολύ απογοητευτικό και δύσκολο διάστημα, γεμάτο εντάσεις και ξαφνικές ανατροπές.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΦΕΤΟΣ

17 Φεβρουαριου, 2021

14 Ιουνιου, 2021

24 Δεκεμβριου, 2021

Είναι καλύτερο να μην επιβάλλετε την αλλαγή που θέλετε, αλλά να προσαρμοστείτε στις συνθήκες που αλλάζουν.


Περιμένετε να δείτε ποιοι τομείς της ζωής αρχίζουν να σας προκαλούν προβλήματα και να τους αντιμετωπίσετε. Αυτή η διέλευση θα καταστήσει προφανές ποιοι τομείς της ζωής σας δεν λειτουργούν πλέον προς το συμφέρον σας. Η διαίσθησή σας και η αυτογνωσία σας, το πιθανότερο να μην λειτουργούν τόσο καλά αυτή την περίοδο. Λάβετε λοιπόν υπόψη τα απλά, πρακτικά πράγματα που αρχίζουν να σας προκαλούν ένταση και άγχος.

Δεν είναι η ώρα να αντισταθείτε στην αλλαγή, ούτε είναι η ώρα να αντιδράσετε υπερβολικά. Μια καλά μελετημένη, μεθοδική, υπομονετική και βήμα προς βήμα προσέγγιση, είναι η καλύτερη. Η δέσμευση και η ευθύνη μπορεί να είναι ζητήματα που προκαλούν άγχος στις σχέσεις ή στην καριέρα σας. Μπορεί επίσης να συνειδητοποιήσετε ότι οι κακές συνήθειες ή οι ξεπερασμένες πεποιθήσεις εμποδίζουν την πρόοδό σας.

Αυτό μπορεί να είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη στιγμή. Επίσης, οι προσωπικές ελευθερίες και τα δικαιώματά σας ενδέχεται να είναι περιορισμένες. Εάν τα καθήκοντα και οι ευθύνες σας γίνουν πολύ καταπιεστικά, είναι καλύτερα να κάνετε προσαρμογές τώρα προτού κρυσταλλωθούν ως νέες δομές στη ζωή σας.

Μάθετε ποιοι τομείς της ζωής σας θα αρχίσουν να σας προκαλούν προβλήματα συμφώνα με τον ατομικό σας χάρτη! Μάθετε πώς να διαχειριστείτε την κρίση που θα εξελιχθεί εκεί ακριβώς!!

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου! Κόστος πρόβλεψης 30 ευρώ

Στείλε μου το mail, στο athinaisastrology.com@athinaisastrology.com ή τηλεφώνησε στο 6987.101894

Athinais Astrology
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com