Αστρολογικές προβλέψεις για Σάββατο 20/3

Αστρολογικές προβλέψεις

Σάββατο! Επίσημα άνοιξη! Είστε έτοιμοι για αλλαγή, για νέες προσπάθειες, για να αποκαλύψετε τις ατομικές σας ιδιότητες, δεξιότητες και ταλέντα; Είναι μια σημαντική μέρα που μπορεί να σηματοδοτήσει μεγάλα ανοίγματα στη ζωή σας, που θα έχουν την ευκαιρία να εξελιχτούν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και σχεδόν μέχρι την επόμενη άνοιξη.


Μάθετε να είστε ανεξάρτητοι, να παίρνετε ανεξάρτητες αποφάσεις – αυτά είναι τα κύρια καθήκοντα που έχετε μπροστά σας τώρα. Έχει να κάνει με την ανάγκη να περιποιηθείτε τον εαυτό σας εσωτερικά και εξωτερικά, για να βγείτε από μια περίοδο στασιμότητας.

Το Σάββατο μπορεί να είναι μια καλή μέρα για εσάς. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε μια εύλογη λύση στο οικονομικό σας πρόβλημα ή θα προκύψει μια ιδέα για νέες πηγές εσόδων. Εάν παρουσιαστεί ένα πρόβλημα υγείας σήμερα, η επίλυσή του θα σας κοστίσει χρήματα, αλλά θα είστε σε θέση να ανακάμψετε γρήγορα.


 

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, είναι μια επιτυχημένη μέρα, γιατί διαφορετικές συνθήκες και άνθρωποι θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τα σχέδια και τις ιδέες σας. Η τύχη θα είναι στο πλευρό σας, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από την ειλικρίνεια και την καλή θέληση των ενεργειών σας. Μερικοί από εσάς θα θυμάστε την ημέρα για κάποιες συνομιλίες και συναντήσεις.

Κριός – σήμερα θα υπάρξει κάτι που πρέπει να σκεφτείτε, ποιες πληροφορίες πρέπει να αξιοποιήσετε, πώς να τις αναλύσετε, πώς να σχεδιάσετε τα επόμενα βήματα σας;
Λέων – Τα προβλήματα που δεν έχουν επιλυθεί μέχρι τώρα, σήμερα θα έχουν μια νέα εξέλιξη, ή θα τα δείτε με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο.
Τοξότης – μια ξεχωριστή μέρα είναι μπροστά σας. Ενεργήστε όσο το δυνατόν πιο δραστήρια και καινοτόμα στις εργασίες που πρέπει να κάνετε κατά τη διάρκεια της ημέρας.

 

Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, σήμερα μπορείτε να εξετάσετε τις ενέργειές σας που σχετίζονται με άτομα με τα οποία έχετε σημαντικές οικογενειακές ή επαγγελματικές σχέσεις. Οι δραστηριότητες κάποιων μπορεί να σας εκπλήξουν ευχάριστα ή να σχετίζονται με κάποια σημαντική επιτυχία.

Ταύρος – θα δυσκολευτείτε να ελέγξετε τα συναισθήματά σας. Θα μπείτε σε μια σύγκρουση και θα αντιδράσετε πολύ συναισθηματικά σε σχόλια που σας απευθύνονται. Υπάρχει κίνδυνος ανατροπής των τάσεων μιας καλής ημέρας.
Παρθένος – η υγεία μπορεί να σας προκαλέσει κάποια ενόχληση, αλλά αναζητήστε τους λόγους αυτής της ασθένειας στον τρόπο ζωής σας ή τις επαφές που έχετε με διαφορετικά άτομα.
Αιγόκερως – σήμερα μιλήστε ανοιχτά με μια γυναίκα από το άμεσο περιβάλλον σας. Καθαρίστε τις σκέψεις που σας κάνουν ανήσυχους ή ανασφαλείς.

 

Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι, σήμερα δεν θα είστε στην καλύτερη συναισθηματική και φυσική σας κατάσταση. Η διάθεσή σας θα αλλάξει και στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτό θα εξαρτηθεί από ενέργειες ατόμων στην οικογένειά σας ή από τον στενό κύκλο φίλων. Γενικά, αυτή η μέρα μπορεί να έχει συναρπαστικά νέα και καταστάσεις.

Δίδυμοι – σήμερα θα είναι δύσκολο να επιτύχετε πραγματικά κάτι. Τα σχέδιά σας θα έχουν αργή εξέλιξη και αυτό μπορεί να σας κάνει νευρικούς ή απογοητευμένους.
Ζυγός – μια σημαντική ημέρα για σοβαρές ενέργειες και αποφάσεις. Είστε έτοιμοι;
Υδροχόος – σήμερα μην φοβάστε νέες γνωριμίες. Μην ψάχνετε για κακόβουλη πρόθεση στην επιθυμία ορισμένων ατόμων να επικοινωνήσουν μαζί σας.

 

Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, θα πρέπει να είστε πρακτικοί και συνετοί σε ενέργειες και αποφάσεις, καθώς αυτή η ημέρα θα έχει το δικό της ενδιαφέρον. Να είστε πιο υπομονετικοί σήμερα και να ακούτε προσεκτικά τι σας λένε οι άλλοι. Η μελαγχολική διάθεση είναι δυνατή. Σήμερα μπορείτε να μιλήσετε με μια γυναίκα για οικονομικά θέματα.

Καρκίνος – αυτή θα είναι μια ευοίωνη ημέρα για την επίτευξη χρηματοοικονομικών συμβάσεων, τη διευθέτηση πληρωμών ή άλλα οικονομικά θέματα.
Σκορπιός – σήμερα μην φοβάστε να εργαστείτε, να ενεργήσετε, να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Ο φόβος σας μπορεί απλά να θέλει να κρύψει μια διάθεση τεμπελιάς που έχετε σήμερα.
Ιχθείς – η προσωπική σας ζωή θα βρίσκεται σε μια καλή περίοδο ανάπτυξης, ειδικά όταν πρόκειται για σχέσεις αγάπης ή φιλίες. Σήμερα θα είστε ικανοποιημένοι με τον εαυτό σας – με τη δουλειά, τις αποφάσεις και τις εμπειρίες σας.

 

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

 

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: