,

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Μάρτιος 2021

Αστρολογικές προβλέψεις για Πέμπτη 25/3

ΚΡΙΟΣ


Ο μήνας Μάρτιος θα φέρει συναισθηματικές κρίσεις, που θα σας αναγκάσουν να βγείτε από ένα κλίμα εγωκεντρισμού και να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητά σας. Μέχρι τις 15/3 με τον Ερμή στον Υδροχόο, έχετε τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσετε τον φιλικό σας κύκλο και να προχωρήσετε σε νέες επιλογές. Κατόπιν, ο Ερμής περνάει στους Ιχθύες και μαζί με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο, γεννούν μεγαλύτερη μυστικοπάθεια και έντονη εσωστρέφεια. Αποφύγετε όμως τα δράματα και την θυματοποίηση.

Δυναμικές εξελίξεις σε επαγγελματικά ζητήματα, αλλά και βελτίωση στην ποιότητα ζωής σας θα έχετε από τις 21/3, καθώς η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο σας. Από τις 5/3, ο πλανήτης Άρης περνάει στο ζώδιο των Διδύμων και λειτουργεί σαν από μηχανής Θεός στις δύσκολες στιγμές σας, διευκολύνοντας κινήσεις που αφορούν μετακινήσεις, επαφές μέσα από το διαδίκτυο και σπουδές- θέματα επιμόρφωσης (επηρεάζονται οι γεννημένοι από α’ μέχρι μέσα β’ δεκαημέρου).


Φεγγάρια του μήνα: στις 13/3/2021, η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες θα δημιουργήσει ένα κλίμα ασάφειας και έντονου συναισθηματικού προβληματισμού. Αποφύγετε τη θυματοποίηση. Προσοχή σε ερωτικές επιλογές που κοστίζουν (επηρεάζει τέλος γ’ δεκαημέρου, γύρω από την 23η μοίρα). Η Πανσέληνος στις 28/3 στο ζώδιο του Ζυγού (επηρεάζει τέλος α΄ δεκαημέρου, γύρω από την 8η μοίρα) κλείνει επεισοδιακά πιθανά σενάρια μοναξιάς και θα σας απελευθερώσει συναισθηματικά. Τάσεις για δέσμευση.

Σημαντική επιρροή του Μήνα, η Εαρινή Ισημερία στις 21/3, σηματοδοτεί την έναρξη της γενέθλιας χρονιάς σας, όπου καλείστε να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις γύρω από την αισθηματική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο μήνας Μάρτιος χαρίζει υποσχέσεις, έτσι ώστε να μπορέσετε να νικήσετε τα σκοτάδια σας και να δείτε το φως στο τούνελ. Μέχρι τις 15/3 με τον Ερμή στον Υδροχόο, έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε επαγγελματικά ζητήματα και να έρθετε σε επαφή με άτομα που καθορίζουν τη θέση σας μέσα στην εργασιακή αρένα. Κατόπιν, ο Ερμής περνάει στους Ιχθύες και μαζί με την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο, βελτιώνουν την ψυχολογία σας, για να τολμήσετε να γίνετε πιο κοινωνικοί και να αποκτήσετε ξανά την εμπιστοσύνη στο φιλικό σας κύκλο. Συγχρόνως θα αντιλαμβάνεστε ότι μεγαλώνει μέσα σας η ανάγκη να προσφέρετε σε άτομα που έχουν ανάγκη τη βοήθεια σας.

Από τις 21/3 η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Κριού, δίνοντας έμφαση σε μυστικές σχέσεις, αλλά και κρυφά συναισθήματα βγαίνουν στην επιφάνεια για να κάνετε τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα. Από τις 5/3, ο πλανήτης Άρης περνάει στο ζώδιο των Διδύμων γεννώντας ανασφάλεια γύρω από οικονομικά ζητήματα και θα προχωρήσετε στην αναζήτηση νέων πηγών εσόδων. Κρίσεις σε σχέσεις οικονομικής φύσεως. (επηρεάζονται οι γεννημένοι από α’ μέχρι μέσα β’ δεκαημέρου).

Φεγγάρια του μήνα: στις 13/3/2021, η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες, σας ξυπνά από το λήθαργο της προσωπικής σας κατάστασης και ξεπερνώντας πιθανές απογοητεύσεις, θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα σχέδιά σας και ένα ομαδικό εγχείρημα (επηρεάζει τέλος γ’ δεκαημέρου, γύρω από την 23η μοίρα). Η Πανσέληνος στις 28/3 στο ζώδιο του Ζυγού (επηρεάζει τέλος α΄ δεκαημέρου, γύρω από την 8η μοίρα) επηρεάζει την εργασιακή σας κατάσταση και πιθανόν να πρέπει να διαμορφώσετε εκ νέου το πρόγραμμα σας. Νέες προτάσεις που έχουν μια προοπτική.

Σημαντική επιρροή του Μήνα, η Εαρινή Ισημερία στις 21/3 με τον Ήλιο στον Κριό, θα ξυπνήσει μέσα σας την επιθυμία να ξεφύγετε από καταστάσεις που σας δυσαρεστούν και να προχωρήσετε προς νέες επιλογές που θα σας απελευθερώσουν από αρνητικά συναισθήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο μήνας Μάρτιος φέρνει δοκιμασίες και γεννά τους απαραίτητους προβληματισμούς για να μπορέσετε να δρομολογήσετε την προσωπική σας επανάσταση. Μέχρι τις 15/3 με τον Ερμή στον Υδροχόο, μπορείτε να ασχοληθείτε με νομικά ζητήματα, σπουδές και να δώσετε προτεραιότητα σε επαφές με άτομα διαφορετικής κουλτούρας. Κατόπιν, ο Ερμής περνάει στους Ιχθύες και μαζί με την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, θα σας ευνοήσουν  σε θέματα επαγγελματικής φύσεως, ωστόσο θα επικρατεί η σύγχυση. Άτομα κύρους σας πλησιάζουν με προτάσεις που γεννούν διλήμματα.  Αποφύγετε τις βιαστικές αποφάσεις.

Δυναμικές εξελίξεις σε δημόσιες σχέσεις, αλλά και ομαδικές δραστηριότητες θα ζήσετε από τις 21/3, καθώς η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Κριού. Ευνοείστε και σε φιλικές σχέσεις. Από τις 5/3, ο πλανήτης Άρης μετακινείται στο ζώδιό σας και αποτελεί το καύσιμο σας, έτσι ώστε να διεκπεραιώσετε εκκρεμότητες ή να διεκδικήσετε εκ νέου τα όριά σας. Εντάσεις με άτομα που επηρεάζουν την κρίση σας (επηρεάζονται οι γεννημένοι από α’ μέχρι μέσα β’ δεκαημέρου).

Φεγγάρια του μήνα: στις 13/3/2021, η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες φέρνει αποκαλύψεις που σας αναγκάζουν να δείτε την πραγματικότητα και να απεγκλωβιστείτε από ένα τοξικό περιβάλλον (επηρεάζει τέλος γ’ δεκαημέρου, γύρω από την 23η μοίρα). Η Πανσέληνος στις 28/3 στο ζώδιο του Ζυγού (επηρεάζει τέλος α΄ δεκαημέρου, γύρω από την 8η μοίρα) δίνει λύσεις σε προβλήματα ερωτικής φύσεως και έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε στην επόμενη φάση.

Σημαντική επιρροή του Μήνα, η Εαρινή Ισημερία στις 21/3 με τον Ήλιο στον Κριό, οδηγεί σε ένα νέο κύκλο φιλικών επαφών, όπου η δημόσια προβολή σας θα ευνοήσει την υλοποίηση σχεδίων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο μήνας Μάρτιος υπόσχεται αποκατάσταση μετά τις ψυχολογικές διακυμάνσεις και ταλαιπωρίες που περάσατε και είστε έτοιμοι να αποτινάξετε από πάνω σας οτιδήποτε δυσλειτουργικό και να βγείτε από τον κόσμο του δράματος. Μέχρι τις 15/3 με τον Ερμή στον Υδροχόο, μπορείτε να ασχοληθείτε με δάνεια, οφειλές και τη διαχείριση κοινών περιουσιακών ζητημάτων. Κατόπιν, ο Ερμής περνάει στους Ιχθύες και μαζί με την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, θα βοηθήσουν σε νομικά ζητήματα, ταξίδια επαγγελματικής φύσεως, αλλά και σε σχέσεις εξ αποστάσεως.

Δυναμικές εξελίξεις σε θέματα καριέρας και κοινωνικά φαίνεται να ευνοήστε από τις 21/3, καθώς η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Κριού. Άτομα κύρους σας πλησιάζουν με ενδιαφέρουσες προτάσεις. Οικονομική βοήθεια. Από τις 5/3, ο πλανήτης Άρης μετακινείται στους Διδύμους και θα φέρει αντιπαραθέσεις και εντάσεις με τους δικούς σας ανθρώπους, καθώς και επιπρόσθετο άγχος. Έντονο παρασκήνιο (επηρεάζονται οι γεννημένοι από α’ μέχρι μέσα β’ δεκαημέρου).

Φεγγάρια του μήνα: στις 13/3/2021, η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες, ευνοεί προσωπικά ζητήματα και τη σχέση σας με άτομο διαφορετικής νοοτροπίας και κουλτούρας. Μια πλατωνική σχέση αλλάζει μορφή (επηρεάζει τέλος γ’ δεκαημέρου, γύρω από την 23η μοίρα). Η Πανσέληνος στις 28/3 στο ζώδιο του Ζυγού, θα επηρεάσει τις οικογενειακές σας σχέσεις και μέσα από ξεκαθαρίσματα θα οδηγηθείτε σε νέες αποφάσεις (επηρεάζει τέλος α΄ δεκαημέρου, γύρω από την 8η μοίρα).

Σημαντική επιρροή του Μήνα, η Εαρινή Ισημερία στις 21/3 με τον Ήλιο στον Κριό, οδηγεί σε νέες επαγγελματικές εκκινήσεις, αρκεί να δείτε τις προκλήσεις ως ευκαιρίες για εξέλιξη. Μη φοβηθείτε να ρισκάρετε.

ΛΕΩΝ

Ο μήνας Μάρτιος θα αλλάξει το σκηνικό της προσωπικής σας κατάστασης αιφνίδια και πρέπει να είστε δεκτικοί σε απρόοπτα που όμως θα σας μεταμορφώσουν ριζικά. Μέχρι τις 15/3 με τον Ερμή στον Υδροχόο, συζητάτε με τα άτομα που απαρτίζουν το κοντινό σας περιβάλλον, έτσι ώστε να βρεθούν λύσεις και να παρθούν αποφάσεις γύρω από την εξέλιξη μιας σημαντικής σχέσης ή επαγγελματικής συνεργασίας. Κατόπιν, ο Ερμής περνάει στους Ιχθύες και μαζί με την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, θα βοηθήσουν σε θέματα οικονομικής φύσεως και μπορείτε να επωφεληθείτε γύρω από δάνεια και οφειλές. Βέβαια καλό θα ήταν να μην έχετε υπερβολικές προσδοκίες.

Δυναμικές εξελίξεις σε θέματα σπουδών, νομικά ζητήματα, αλλά και κάθε είδους επαφή με άτομα που έρχεστε σε επαφή από απόσταση, θα δείτε από τις 21/3, καθώς η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Κριού. Διευρύνετε τη σκέψη σας και καλλιεργείστε νέες αντιλήψεις. Από τις 5/3, ο πλανήτης Άρης μετακινείται στους Διδύμους και συμβάλλει στο να μεγαλώσει ο φιλικός σας κύκλος και να διεκπεραιώσετε με μεγαλύτερη επιτυχία τα σχέδιά σας. Ένα φιλικό πρόσωπο σας προσεγγίζει ερωτικά (επηρεάζονται οι γεννημένοι από α’ μέχρι μέσα β’ δεκαημέρου).

Φεγγάρια του μήνα: στις 13/3/2021, η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες προκαλεί συναισθηματικές μεταπτώσεις και πρέπει να αντιμετωπίσετε μια νέα πραγματικότητα στην προσωπική ή ερωτική σας κατάσταση (επηρεάζει τέλος γ’ δεκαημέρου, γύρω από την 23η μοίρα). Η Πανσέληνος στις 28/3 στο ζώδιο του Ζυγού, επηρεάζει συμφωνίες που έχετε κλείσει κυρίως μέσα από το διαδίκτυο και θα μπορέσετε να κλείσετε εκκρεμότητες. Κούραση, άγχος (επηρεάζει τέλος α΄ δεκαημέρου, γύρω από την 8η μοίρα).

Σημαντική επιρροή του Μήνα, η Εαρινή Ισημερία στις 21/3 με τον Ήλιο στον Κριό, οδηγεί σε μια ουσιαστική στροφή που επιλέγετε να κάνετε και να βγείτε από οτιδήποτε τοξικό και ξένο που έχετε από συνήθεια υιοθετήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ  

Ο μήνας Μάρτιος θα σας αναγκάσει να ασχοληθείτε περισσότερο με τα συναισθήματά σας και περνάτε κρίσεις και στιγμές δοκιμασίας που ξετυλίγουν έναν νέο κόσμο για εσάς. Μέχρι τις 15/3 ο Ερμής στον Υδροχόο, θα βοηθήσει στην οργάνωση της καθημερινότητάς σας και θα δεχτείτε βοήθεια από άτομα που απαρτίζουν τον εργασιακό σας χώρο. Αναμένονται νέα δεδομένα γύρω από το ωράριο ή τον τόπο-τρόπο εργασίας σας. Κατόπιν, ο Ερμής περνάει στους Ιχθύες και μαζί με την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, σας κάνουν πιο δημοφιλείς και αγαπητούς με αποτέλεσμα να ανέβει η ψυχολογία σας.

Από τις 21/3, η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Κριού και θα βοηθήσει στην ομαλή διευκόλυνση ζητημάτων οικονομικής φύσεως και μπορείτε να επωφεληθείτε από την γενναιοδωρία τρίτων προσώπων. Οικονομική ενίσχυση. Από τις 5/3, ο πλανήτης Άρης μετακινείται στους Διδύμους και αντιμετωπίζετε έντονο ανταγωνισμό μέσα στην επαγγελματική αρένα. Σχέσεις με άτομα κύρους δοκιμάζονται (επηρεάζονται οι γεννημένοι από α’ μέχρι μέσα β’ δεκαημέρου).

Φεγγάρια του μήνα: στις 13/3/2021, η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες γεννά συναισθηματικές μεταπτώσεις και μέσα από κρίσιμες αποκαλύψεις θα προχωρήσετε προς μια νέα κατεύθυνση (επηρεάζει τέλος γ’ δεκαημέρου, γύρω από την 23η μοίρα). Η Πανσέληνος στις 28/3 στο ζώδιο του Ζυγού δίνει λύσεις σε οικονομικά προβλήματα, μέσα από μια νέα πηγή εσόδων και παρά τους προβληματισμούς σας θα μπορέσετε να ορθοποδήσετε (επηρεάζει τέλος α΄ δεκαημέρου, γύρω από την 8η μοίρα).

Σημαντική επιρροή του Μήνα, η Εαρινή Ισημερία στις 21/3 με τον Ήλιο στον Κριό, οδηγεί σε νέες συνεργασίες ή προσωπικές επαφές με άτομα που εξιτάρουν την φαντασία σας. Επιλογές που σοκάρουν.

ΖΥΓΟΣ

Ο μήνας Μάρτιος θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε παρελθοντικές ερωτικές κρίσεις και να ανανεωθείτε μέσα από νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Μέχρι τις 15/3 με τον Ερμή στον Υδροχόο, θα δείτε εκ νέου τα επιχειρηματικά σας σχέδια να αναπτύσσονται και θα προσπαθήσετε να κατανοήσετε περισσότερο τους συνεργάτες σας. Κατόπιν, ο Ερμής περνάει στους Ιχθύες και μαζί με την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, σας ευνοούν σε εργασιακά ζητήματα, καθώς δέχεστε δελεαστικές προτάσεις που θα αλλάξουν το προφίλ σας και θα γίνετε πιο παραγωγικοί.

Δυναμικές εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή θα ζήσετε με την Αφροδίτη στον Κριό από τις 21/3 και καλό θα ήταν να αξιοποιήσετε τις γνωριμίες που θα γίνουν. Πιθανή επισημοποίηση, δέσμευση. Από τις 5/3, ο πλανήτης Άρης μετακινείται στους Διδύμους και σας δίνεται η δυνατότητα να προγραμματίσετε σημαντικές επαγγελματικές συναντήσεις, εκτός του τόπου κατοικίας σας. Επαφές με άτομα διαφορετικής κουλτούρας σας ελκύουν. Σχέση εξ αποστάσεως (επηρεάζονται οι γεννημένοι από α’ μέχρι μέσα β’ δεκαημέρου).

Φεγγάρια του μήνα: στις 13/3/2021, η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες θα διαταράξει το πρόγραμμΆ σας, όπου πιθανόν να πρέπει να αλλάξετε χώρο ή τρόπο εργασίας (επηρεάζει τέλος γ’ δεκαημέρου, γύρω από την 23η μοίρα). Η Πανσέληνος στις 28/3 στο ζώδιό σας, φέρνει συναισθηματικές διακυμάνσεις που οδηγούν σε συμβιβαστικές λύσεις, με σκοπό να διασωθούν σχέσεις που αξίζουν να μείνουν (επηρεάζει τέλος α΄ δεκαημέρου, γύρω από την 8η μοίρα).

Σημαντική επιρροή του Μήνα, η Εαρινή Ισημερία στις 21/3 με τον Ήλιο στον Κριό, φέρνει καινούργιες γνωριμίες που θα αποτελέσουν σημαντικό σταθμό στην προσωπική και επαγγελματική σας εξέλιξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο μήνας Μάρτιος θα σας βοηθήσει να ξεμπλοκάρετε από τοξικά συναισθήματα και να επιβάλλετε δυναμικά την νέα σας εικόνα προς έξω. Συναισθηματικές κρίσεις σας ενδυναμώνουν. Μέχρι τις 15/3 με τον Ερμή στον Υδροχόο, θα μπορέσετε να επιλύσετε οικογενειακά προβλήματα και να ασχοληθείτε πιο σοβαρά με την ακίνητη περιουσία σας. Κατόπιν, ο Ερμής περνάει στους Ιχθύες και μαζί με την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, σας κάνουν πιο ερωτικούς και δεκτικούς σε νέα φλερτ και ρομαντικές περιπέτειες.

Ευχάριστες στιγμές στην εργασιακή σας καθημερινότητα θα απολαύσετε με την Αφροδίτη στον Κριό, από τις 21/3 και πιθανόν για μερικούς από εσάς να ενισχυθείτε οικονομικά από μια νέα εργασιακή συμφωνία. Φλερτ μέσα στον εργασιακό χώρο. Από τις 5/3, ο πλανήτης Άρης μετακινείται στους Διδύμους, αυξάνοντας τη λίμπιντό σας και η ερωτική σας ζωή θα παρουσιάσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Τάση για απιστία, παράνομες σχέσεις  (επηρεάζονται οι γεννημένοι από α’ μέχρι μέσα β’ δεκαημέρου).

Φεγγάρια του μήνα: στις 13/3/2021, η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες θα σας οδηγήσει σε μοιραίες αποφάσεις σχετικά με την ερωτική σας κατάσταση, καθώς επιλέγετε τη χαρά από τον πόνο και απομακρύνεστε από επιφανειακές σχέσεις (επηρεάζει τέλος γ’ δεκαημέρου, γύρω από την 23η μοίρα). Η Πανσέληνος στις 28/3 στον Ζυγό, θα αποκαλύψει το παρασκήνιο, κυρίως μέσα στον εργασιακό χώρο και έτσι καλείστε να δείξετε το ανταγωνιστικό σας πρόσωπο (επηρεάζει τέλος α΄ δεκαημέρου, γύρω από την 8η μοίρα).

Σημαντική επιρροή του Μήνα, η Εαρινή Ισημερία στις 21/3 με τον Ήλιο στον Κριό, οδηγεί σε νέες επαγγελματικές ενάρξεις, πιθανόν να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση, ρισκάροντας μια ασφαλή θέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Ο μήνας Μάρτιος σας χαρίζει δυναμικές εξελίξεις σχετικά με την επαγγελματική ανέλιξη και θα προχωρήσετε σε κινήσεις που θα σας εδραιώσουν κοινωνικά. Μέχρι τις 15/3 με τον Ερμή στον Υδροχόο, μπορείτε να δυναμώσετε το προφίλ σας μέσα από το διαδίκτυο και να στηρίξετε νέες συνεργασίες. Μετακινήσεις και συμβόλαια για αγοραπωλησίες ευνοούνται. Κατόπιν, ο Ερμής περνάει στους Ιχθύες και μαζί με την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, σας κάνουν πιο εσωστρεφείς και πιθανόν να περνάτε περισσότερο χρόνο με το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Ευχάριστες στιγμές και φλερτ με άτομα νεότερα θα ξεκινήσουν με την μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού, από τις 21/3. Από τις 5/3, ο πλανήτης Άρης μετακινείται στους Διδύμους και θα πρέπει να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις του περιβάλλοντός σας. Εντάσεις και έντονος ανταγωνισμός θα φέρνουν εκνευρισμό και άγχος. Προσωπικά ξεκαθαρίσματα μετά από συγκρούσεις (επηρεάζονται οι γεννημένοι από α’ μέχρι μέσα β’ δεκαημέρου).

Φεγγάρια του μήνα: στις 13/3/2021, η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες αφορά κυρίως τον συναισθηματικό σας κόσμο που κλονίζεται εξαιτίας της συμπεριφοράς αγαπημένων προσώπων (επηρεάζει τέλος γ’ δεκαημέρου, γύρω από την 23η μοίρα). Η Πανσέληνος στις 28/3 στον Ζυγό, βοηθάει στο να ορθοποδήσετε και να βγείτε από αδιέξοδες καταστάσεις. Η επιρροή σας μέσα σε μια κοινωνική ομάδα μεγαλώνει (επηρεάζει τέλος α΄ δεκαημέρου, γύρω από την 8η μοίρα).

Σημαντική επιρροή του Μήνα, η Εαρινή Ισημερία στις 21/3 με τον Ήλιο στον Κριό, θα συμβάλλει στο να απεγκλωβιστείτε από αρνητικά συναισθήματα και να έρθετε σε επαφή με επιθυμίες που είχατε καταπιεσμένες. Ανάγκη για εκτόνωση, χαρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο μήνας Μάρτιος θα ανοίξει τον δρόμο για την οικονομική σας αυτονομία, καθώς θα δεχτείτε προτάσεις που θα βοηθήσουν στο να καλύψετε βασικές πρακτικές σας ανάγκες και θα νιώσετε πιο δυνατοί. Μέχρι τις 15/3 με τον Ερμή στον Υδροχόο, αφοσιώνεστε όλο και περισσότερο στην απόκτηση μιας νέας πηγής εσόδων και θα καταφέρετε να κερδίσετε το χαμένο έδαφος. Κατόπιν, ο Ερμής περνάει στους Ιχθύες και μαζί με την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, σας κάνουν πιο ερωτικούς και ανοιχτούς σε φλερτ και γνωριμίες μέσα από το διαδίκτυο. Επίσης θα καταφέρετε με επιτυχία να προωθήσετε το έργο σας μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ευχάριστες στιγμές μέσα στον οικογενειακό σας χώρο μπορείτε να απολαύσετε με την Αφροδίτη στον Κριό από τις 21/3 και πιθανόν για μερικούς από εσάς να πρέπει να προχωρήσετε σε μια δέσμευση-συγκατοίκηση. Από τις 5/3, ο πλανήτης Άρης μετακινείται στους Διδύμους δίνοντας έμφαση σε θέματα καθημερινότητας, φυσικής κατάστασης και εργασιακής ζωής. Εντάσεις με συναδέλφους αναμένονται (επηρεάζονται οι γεννημένοι από α’ μέχρι μέσα β’ δεκαημέρου).

Φεγγάρια του μήνα: στις 13/3/2021, η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες επηρεάζει σημαντικά τον τρόπο σκέψης σας με αποτέλεσμα να μην προχωράτε σε οριστικές αποφάσεις και αυτό θα καθυστερήσει την ολοκλήρωση των σχεδίων σας (επηρεάζει τέλος γ’ δεκαημέρου, γύρω από την 23η μοίρα).  Η Πανσέληνος στις 28/3 στον Ζυγό, γεννά μια νέα προοπτική μέσα στον επαγγελματικό χώρο και υιοθετείτε μια νέα στάση με σκοπό να φανεί η αξία σας προς τα έξω. Εντάσεις και κόντρες με άτομα κύρους (επηρεάζει τέλος α΄ δεκαημέρου, γύρω από την 8η μοίρα).

Σημαντική επιρροή του Μήνα, η Εαρινή Ισημερία στις 21/3 με τον Ήλιο στον Κριό αλλάζει το σκηνικό, καθώς οι επαγγελματικές σας επιλογές επηρεάζουν και την έκβαση μιας προσωπικής σχέσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο μήνας Μάρτιος θα καταφέρει να σας βγάλει από οποιαδήποτε μορφής εγκλεισμό και θα γίνετε πιο παραγωγικοί, καθώς διεκδικείτε πλέον τα κεκτημένα σας. Μέχρι τις 15/3 με τον Ερμή στο ζώδιό σας, γίνεστε πιο επικοινωνιακοί και μπορείτε να επιβάλλετε τη γνώση σας σε ένα μέχρι πρότινος εχθρικό περιβάλλον. Κατόπιν, ο Ερμής περνάει στους Ιχθύες και μαζί με την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, θα βοηθήσουν στο να αυξηθεί το εισόδημά σας μέσα από μια νέα ενδιαφέρουσα απασχόληση. Ρομαντικές προτάσεις.

Ευχάριστες στιγμές θα έχει η καθημερινότητά σας και κυρίως με την Αφροδίτη στον Κριό από τις 21/3, καθώς μαθαίνετε να εκτιμάτε περισσότερο τους ανθρώπους που αποτελούν την “οικογένεια” σας. Αναζητάτε την απλότητα. Από τις 5/3, ο πλανήτης Άρης μετακινείται στους Διδύμους και θα ξεπεράσετε πιθανή μονοτονία-ρουτίνα μιας προσωπικής σας κατάστασης. Πιθανόν έντονη τάση για ψυχαγωγία και αποφύγετε τη σπατάλη χρημάτων (επηρεάζονται οι γεννημένοι από α’ μέχρι μέσα β’ δεκαημέρου).

Φεγγάρια του μήνα: στις 13/3/2021 η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες, οδηγεί σε οικονομικές κρίσεις που σας ξυπνούν, έτσι ώστε να δραστηριοποιηθείτε θετικά και να βγείτε από αδιέξοδα (επηρεάζει τέλος γ’ δεκαημέρου, γύρω από την 23η μοίρα). Η Πανσέληνος στις 28/3 στον Ζυγό, σας δίνει τη δυνατότητα να ταξιδέψετε, να βγείτε από τη ρουτίνα και να τολμήσετε νέα εγχειρήματα. Μη φοβηθείτε να πείτε όχι (επηρεάζει τέλος α΄ δεκαημέρου, γύρω από την 8η μοίρα).

Σημαντική επιρροή του Μήνα, η Εαρινή Ισημερία στις 21/3 με τον Ήλιο στον Κριό, βοηθάει στην θετική έκβαση προσωπικών υποθέσεών σας. Διορθώνετε τυχόν επικοινωνιακά σας λάθη.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο μήνας Μάρτιος θα σας χαρίσει ηθική, αλλά και υλική ικανοποίηση, αρκεί να κινηθείτε γρήγορα και αποφασιστικά. Μέχρι τις 15/3 με τον Ερμή στον Υδροχόο, κάνετε μια εκ βαθέως ανάλυση του εαυτού σας, για να διαπιστώσετε τα λάθη σας και να αποφύγετε τις άσκοπες επαναλήψεις. Κατόπιν, ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σας και μαζί με την Αφροδίτη θολώνουν το τοπίο, καθώς ζείτε τη δική σας προσωπική ιστορία και φοβάστε μήπως ονειρεύεστε και τίποτα δεν είναι αληθινό.

Επίσης μπορείτε να ανακουφιστείτε από χρέη και οικονομικές δυσκολίες την περίοδο που η Αφροδίτη θα περάσει στον Κριό από τις 21/3 και να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων. Άτομα που σας συνδέει σχέση επαγγελματική θα παίξουν καθοριστικό ρόλο. Από τις 5/3, ο πλανήτης Άρης μετακινείται στους Διδύμους και η οικογένειά σας θα θυμίζει τοπίο μάχης και θα είναι δύσκολο να συνεννοηθείτε. Εντάσεις και παρεξηγήσεις (επηρεάζονται οι γεννημένοι από α’ μέχρι μέσα β’ δεκαημέρου).

Φεγγάρια του μήνα: στις 13/3/2021, η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας φέρνει ψυχολογική ανησυχία και επιπρόσθετο άγχος και καλό θα ήταν να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις με διπλωματικό τρόπο (επηρεάζει τέλος γ’ δεκαημέρου, γύρω από την 23η μοίρα). Η Πανσέληνος στις 28/3 στον Ζυγό, αφορά κυρίως τη διαχείριση κοινής οικονομικής περιουσίας, όπου και πρέπει να γίνουν τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα. Επίσης, η σχέση με το άτομο που σας ενδιαφέρει γίνεται προτεραιότητα σας (επηρεάζει τέλος α΄ δεκαημέρου, γύρω από την 8η μοίρα).

Σημαντική επιρροή του Μήνα, η Εαρινή Ισημερία στις 21/3 με τον Ήλιο στον Κριό, οδηγεί στο να αναλάβετε την ευθύνη της πραγματικότητας με γενναίες αποφάσεις-ξεκαθαρίσματα. Αναγκαίος ρεαλισμός.

 

Χριστίνα Τανταλίδου

Αστρολογικές διαδρομές

http://www.christinatantalidou.com


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com