,

Δεν σε χρειάζομαι πια

Δε σε χρειάζομαι πια. Κατάφερα να πείσω τον εαυτό μου να μην πληγώνεται από την κακία σου. Κατάφερα να απαγκιστρωθώ από την ανάγκη να σου αρέσω για να κερδίσω την αποδοχή και την αγάπη σου. Δεν την έχω ανάγκη αν δε θέλεις να μου τη δώσεις. Δε σε χρειάζομαι πια. Περιποιούμαι τα τραύματα που άνοιξαν στην ψυχή μου οι πράξεις και τα χαλαρώνω με νεράκι και αγάπη – αυτή που εγώ πρέπει να μου δώσω χωρίς να την περιμένω από εσένα. Δε σε χρειάζομαι πια. Μέρες γεμάτες καινούργια όνειρα είναι αυτές που έρχονται και στις οποίες δεν υπάρχεις πουθενά.


Δεν έχω πρόβλημα πια που βγαίνεις, ούτε που σε άλλες παρέες χάνεσαι και κρύβεσαι. Ας σε κρατάνε σφιχτά να μην τους φύγεις, θα είστε από το ίδιο σινάφι έτσι και αλλιώς, άρα ίσως για το δικό μου καλό έγινε. Ας σε κρατήσουν λοιπόν και ας σε χαίρονται, εγώ κάτι άλλο δεν μπορώ να κάνω πια… Δε σε χρειάζομαι πια. Μπορείς να πας όπου θέλεις και αδιαφορώ για το αν έχω πια μία θέση στην καρδιά σου. Όσο και να προσπάθησα, άμμος που διαλύεται στη θάλασσα ήταν ο αγώνας μου, μονάχα με στιγμιαίες χαρές. Δε σε χρειάζομαι. Κατάφερες να πετύχεις αυτό που ήθελες και πλέον εγώ είμαι αυτή που την πόρτα σου κλείνει..

Μαρία ΣκαμπαρδώνηΑυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com