,

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 30/3-5/4

Κριός 


 • α’ δεκαήμερο (21-31/3): η Αφροδίτη στους Διδύμους, θα βοηθήσει σε θέματα επικοινωνίας ή ακόμα μπορεί να γίνουν επαφές για μελλοντικές συνεργασίες και υπάρχει εξέλιξη. Προσοχή μόνο στην αρχή της εβδομάδας, όπου σας πιέζουν να αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις. Το φιλικό σας περιβάλλον θέλει ξεκαθάρισμα.
 • β’ δεκαήμερο (1-10/4): αποφύγετε αυτές τις μέρες να εμπιστευτείτε τα μυστικά σας ή να πείτε την αλήθεια σας, καθώς μετέπειτα δεν θα υπάρχει στήριξη. Έντονη εξιδανίκευση, κρυφές συνομιλίες.
 • γ’ δεκαήμερο (11-20/4): με τη σύνοδο Δία, Πλούτωνα στον Αιγόκερω, μπορείς να ανακαλύψεις τρόπους επέκτασης και υλοποίησης φιλοδοξιών, αποφεύγοντας όμως το παράνομο και τις μυστικές συμμαχίες. Ερωτικά σενάρια γράφεις στο μυαλό σου. 

Ταύρος

 • α’ δεκαήμερο (21-30/4): η Αφροδίτη στους Διδύμους, δίνει ανάσα σε οικονομικά ζητήματα ή ακόμα σας βοηθάει να ξεπεράσετε πιθανή αρνητική ψυχολογία μέσα από το διαδικτυακό «πήγαινε-έλα». Προσοχή μόνο στην αρχή της εβδομάδας, όπου μπορεί και να ξεσπάσουν μπόρες στον επαγγελματικό σας χώρο και να έρθετε σε σύγκρουση με πρόσωπα εξουσίας.
 • β’ δεκαήμερο (1-10/5): πιθανόν να συζητάτε, να κάνετε όνειρα και να οργανώνετε συμμαχίες με το φιλικό σας περιβάλλον, ωστόσο επικρατεί η αβεβαιότητα και η ασάφεια.
 • γ’ δεκαήμερο (11-21/5): με τη σύνοδο Δια-Πλούτωνα στον Αιγόκερω, οφείλετε να φτάσετε κοντά σε εκπλήρωση στόχων, κυρίως εάν οι δραστηριότητες σας συνδέονται με το εξωτερικό. Είναι σημαντικό να ανοίξετε τους ορίζοντες σας.

Δίδυμοι


 • α’ δεκαήμερο (22-31/5): η Αφροδίτη στο δεκαήμερό σας και ο Άρης στον Υδροχόο, δίνει κοινωνικοποίηση, εξωστρέφεια και μαγνητισμό. Προσπαθήστε να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας, υιοθετώντας ένα πρόγραμμα για να μην πλήττετε. Προσοχή μόνο στην αρχή της εβδομάδας μην αφήσετε τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες, βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει. Ερωτικοί διάλογοι, Νέες επαφές.
 • β’ δεκαήμερο (1-10/6): προσπαθήστε να μην περπατάτε στα σύννεφα, ακόμα και εάν η περίοδος, τουλάχιστον σε συναισθηματικό επίπεδο, υπόσχεται αρκετά. Άνθρακας θα βγει ο θησαυρός.
 • γ’ δεκαήμερο (11-20/6): με τη σύνοδο Δια-Πλούτωνα είστε σε κρίσιμη φάση ή περνάτε φάση αρκετά δύσκολη ή είστε σε άνοδο. Δεν υπάρχει ισορροπία. Οι επιθυμίες σας οδηγούν σε υπερβολές.

Καρκίνος

 • α’ δεκαήμερο (21-30/6): η Αφροδίτη στους Διδύμους, σας προκαλεί να κάνετε κινήσεις μακριά από τα φώτα, στο παρασκήνιο και βάζετε σε κίνδυνο την προσωπική σας ζωή. Βέβαια η ψυχολογία σας βελτιώνεται και νιώθετε πιο ανάλαφροι. Προσοχή μόνο στη αρχή της εβδομάδας μην ξεπεράσετε τα όρια και αντιμετωπίσετε τις δυσάρεστες συνέπειες.
 • β’ δεκαήμερο (1-10/7): ερωτικά μηνύματα αλλά και μπερδέματα αναμένονται το επόμενο διάστημα, όμως δεν είναι κακό να ονειρεύεστε ή να ζείτε στον δικό σας κόσμο. Σας βοηθάει να αντέχετε τη κατάσταση.
 • γ’ δεκαήμερο (11-21/7): με τη σύνοδο Δία, Πλούτωνα στον Αιγόκερω, θα γίνουν αποκαλύψεις που αφορούν την προσωπική σας ζωή και αυτό θα επηρεάσει αρκετά την μετέπειτα πορεία σας. Εναρμονιστείτε με τις εξελίξεις, ζήστε την αλήθεια σας. 

Λέων

 • α’ δεκαήμερο (22/7-1/8): η Αφροδίτη στους Διδύμους, βοηθάει στην διαδικτύωση σας και αναζητάτε νέα ενδιαφέροντα, αλλά και θα σας γίνουν προτάσεις για νέες φιλίες. Προσοχή στην αρχή της εβδομάδας μόνο, καθώς αρνείστε να αντιμετωπίσετε τις ευθύνες σας και πιθανές εντάσεις με κοντινά πρόσωπα οδηγούν σε ρήξη.
 • β’ δεκαήμερο (2-11/8): έντονα φαντασιώνεστε το άτομο που σας έχει κάνει το κλικ και βέβαια το διάστημα είναι αρκετά ερωτικό και ουσιαστικά αντικρίζετε κατάματα τις επιθυμίες σας. Όνειρα και εξιδανίκευση.
 • γ’ δεκαήμερο (12-22/8): με τη σύνοδο Δία-Πλούτωνα στον Αιγόκερω, θα εργαστείτε γύρω από τον εαυτό σας, θα κάνετε όλες τις απαραίτητες διεργασίες, ώστε να στρώσετε το εργασιακό σας κομμάτι. Ασχοληθείτε και με την φυσική σας κατάσταση.

Παρθένος

 • α’ δεκαήμερο (23/8-8/9): η Αφροδίτη στους Διδύμους, ευνοεί σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας, θα γίνουν προτάσεις όπου πρέπει να εκμεταλλευτείτε, ωστόσο να είστε συγκρατημένοι και αποφύγετε τις σπατάλες. Προσοχή στην αρχή της εβδομάδας, όπου θέματα που αφορούν τη φυσική σας κατάσταση μπορεί να σας απασχολήσουν.
 • β’ δεκαήμερο (3-12/9): η συναισθηματική σας ζωή, παραμένει να είναι ένα μυστήριο, πιθανόν άλυτο και προσπαθείτε να συνειδητοποιήσετε την προσωπική σας αλήθεια. Προσοχή, πιθανόν εμπλέκεστε σε παράνομη κατάσταση.
 • γ’ δεκαήμερο (13-22/9): με τη σύνοδο Δία-Πλούτωνα, βγαίνετε σε αχαρτογράφητα νερά, που σημαίνει ότι η ερωτική σας ζωή θα αποκτήσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Υπερβολική εκδήλωση ερωτικής επιθυμίας. Αποφύγετε πράξεις κερδοσκοπίας.

Ζυγός

 • α’ δεκαήμερο (23/9-2/10): η Αφροδίτη στους Διδύμους, σας επηρεάζει θετικά, θέλετε να επεκταθείτε σε άλλες καταστάσεις, να δοκιμαστείτε κάτω από διαφορετικές συνθήκες και όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου, θα σπάσετε τα δεσμά σας. Φλερτ, ερωτικά μηνύματα. Προσοχή στην αρχή της εβδομάδας να πείτε ναι σε προτάσεις που αφορούν μια νέα συνεργασία ή πιθανή επισημοποίηση.
 • β’ δεκαήμερο (3-12/10): νέες προτάσεις θα προκύψουν για την εξέλιξη της εργασιακής σας κατάστασης, όπου και πρέπει όσο μπορείτε να διακρίνετε την ευκαιρία από την ουτοπία.
 • γ’ δεκαήμερο (13-23/10): με τη σύνοδο Δία, Πλούτωνα στον Αιγόκερω, οι αποκαλύψεις που θα γίνουν θα ταρακουνήσουν αρκετά τον ψυχολογικό σας κόσμο, όπου συναισθήματα ανασφάλειας θα έρθουν στην επιφάνεια, όμως σας δίνεται η ευκαιρία να ανακαλύψετε τις δυνάμεις σας. Ερωτικά είστε στην κόψη του ξυραφιού. 

Σκορπιός

 • α’ δεκαήμερο (24/10-2/11): η Αφροδίτη στους Διδύμους, θα τονώσει την σεξουαλικότητα σας. Ασχολείστε περισσότερο αυτό το διάστημα (μια που υπάρχει χρόνος) με τη λίμπιντο σας και η ψυχολογία σας θα ανέβει κατακόρυφα, καθώς και τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν. Βελτίωση όρων γύρω από δάνεια, οφειλές. Προσοχή στην αρχή της εβδομάδας, ασχοληθείτε ουσιαστικά με θέματα ακίνητης περιουσίας και την οικογένεια σας.
 • β’ δεκαήμερο (3-12/11): ερωτική εβδομάδα ξεκινά για εσάς και είστε από τους ευνοημένους. Εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες και δεχτείτε τις εξομολογήσεις που θα γίνουν. Απελευθερωθείτε στο παρόν.
 • γ’ δεκαήμερο (3-22/11): με τη σύνοδο Δία, Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ο θησαυρός είναι το μυαλό σας, η σκέψη σας και έτσι θα δείτε θαύματα να γίνονται γύρω από την επαγγελματική σας εξέλιξη. Βέβαια πιθανόν εμμονές συνεχίζονται για γνωριμίες που έχουν αναταράξει τη ζωή σας.

Τοξότης

 • α’ δεκαήμερο (23/11-2/12): η Αφροδίτη στους Διδύμους απέναντί σας, βελτιώνει τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας ή τα πρόσωπα που συνδέεστε συναισθηματικά και θα πάρετε χαρές. Προσοχή στην αρχή της εβδομάδας να ασχοληθείτε με την αναζήτηση νέων οικονομικών πόρων, υπάρχουν ευκαιρίες που αξίζει να αρπάξετε για το καλό σας.
 • β’ δεκαήμερο (3-12/12): πιθανόν οικογενειακά προβλήματα επιλύονται ως δια μαγείας ή είστε μαγεμένοι, γοητευμένοι από μια κατάσταση ή ένα πρόσωπο. Γενικά υπερβολές και φαντασίωση.
 • γ’ δεκαήμερο (13-22/12): με τη σύνοδο Δία, Πλούτωνα στον Αιγόκερω, νιώθετε πως ξαναγεννηθήκατε, καθώς μπορείτε να υλοποιήσετε, να φτιάξετε την πραγματικότητα σας όπως την είχατε φανταστεί, όμως παραμείνετε πιστοί στις ιδέες σας.

Αιγόκερως 

 • α’ δεκαήμερο (23/12-1/1): η Αφροδίτη στους Διδύμους, ευεργετεί τον εργασιακό σας χώρο, πιθανόν και να εργάζεστε από το σπίτι σας και γενικά η καθημερινότητα σας έχει μπει σε πιο αργούς ρυθμούς. Ασχοληθείτε με τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Προσοχή στην αρχή της εβδομάδας, όπου πιθανόν να αντιμετωπίσετε έκτακτα έξοδα και να νιώσετε υπερβολική πίεση.
 • β’ δεκαήμερο (2-11/1): ευχάριστα μηνύματα λαμβάνετε από φίλους, γνωστούς και γενικά νιώθετε πιο δοτικοί και ανοιχτοί με το περιβάλλον σας. Ρομαντισμός, τρυφερότητα, εκφράστε τα συναισθήματά σας.
 • γ’ δεκαήμερο (12-21/1): με τη σύνοδο Δία, Πλούτωνα στο δεκαήμερό σας, είτε περνάτε φάση αναγνώρισης είτε είστε αναγκασμένοι να αντιμετωπίσετε και να διορθώσετε τα κακώς κείμενα του παρελθόντος.

Υδροχόος

 • α’ δεκαήμερο (22-30/1): η Αφροδίτη στους Διδύμους, ευνοεί την ερωτική σας ζωή, το φλερτ και θα αλλάξει τόσο η ψυχολογία σας που θα νιώσετε πάλι παιδί. Ευνοούνται σχέσεις με νεώτερα άτομα. Προσοχή μόνο στην αρχή της εβδομάδας, όπου πιθανόν να ζήσετε καθυστερήσεις, αργοπορίες και να έχετε μικροατυχήματα.
 • β’ δεκαήμερο (31/1-9/2): μιλάτε για οικονομικά θέματα αυτές τις μέρες, πιθανόν να λάβετε και κάποια ενίσχυση, όμως αποφύγετε τις υπεραισιόδοξες σκέψεις και σπατάλες.
 • γ’ δεκαήμερο (10-19/2): με τη σύνοδο Δία, Πλούτωνα στον Αιγόκερω, οφείλετε να αρχίσετε τις ψυχολογικές ανασκαφές και φυσικά να ανακαλύψετε τον κρυμμένο θησαυρό και να προχωρήσετε σε αληθινά ξεκαθαρίσματα.

Ιχθύες

 • α’ δεκαήμερο (20/2-1/3): η Αφροδίτη στους Διδύμους, φέρνει οικογενειακή γαλήνη, έρχεστε πιο κοντά στα άτομα που αγαπάτε και περνάτε στιγμές υπερβολικής χαλάρωσης. Εκμεταλλευτείτε τον ελεύθερο χρόνο σας για να επανασυνδεθείτε με το ταίρι σας.
 • β’ δεκαήμερο (2-10/3): μαγεμένοι είστε αυτήν την περίοδο και θα μπορέσετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας αυτές τις μέρες. Γίνεται θεραπεία μέσα σας.
 • γ’ δεκαήμερο (11-20/3): με τη σύνοδο Δία, Πλούτωνα, οι φίλοι σας είναι το στήριγμα και η δύναμη σας να υλοποιήσετε πολλούς από τους στόχους σας. Ενωθείτε με  ομοϊδεάτες και ακολουθήστε κάποιο κοινό σκοπό/στόχο. Ερωτικά μπερδεμένοι και αναστατωμένοι.

 

Τώρα μπορείς να έχεις δωρεάν πρόβλεψη για την ερωτική σου ζωή, στείλε στο messenger στην σελίδα μου στο facebook https://www.facebook.com/christina.tantalidou

 

Χριστίνα Τανταλίδου

Αστρολογικές διαδρομές

http://www.christinatantalidou.com

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: