Υλικά για 1 μερίδα:
- 1 πίτα για σουβλάκι ή τορτίγια
- 2 κ.σούπας σάλτσα ντομάτας (ή κέτσαπ) ή μουστάρδα
- 1 φέτα τυρί κίτρινο ή 1 κ.σούπας φέτα σε κυβάκια
- λαχανικά της αρεσκείας σας (μανιτάρια, μελιτζάνα, πιπεριές κτλ)
- 5-6 φυλλαράκια ρόκας για γαρνίρισμα
Μέθοδος παρασκευής:
1. Απλώνουμε πάνω στην πιτούλα τη σάλτσα ντομάτας, όποιο λαχανικό θέλουμε και το τυρί τριμμένο.
2. Προσθέτουμε αλατοπίπερο και ψήνουμε στο φούρνο, στις αντιστάσεις μέχρι να λιώσει το τυρί και να ψηθούν τα μανιτάρια
3. Βγάζουμε την pizza και στολίζουμε με την ρόκα
Καλή Απόλαυση!
Στυλιανοπούλου Γεωργία
Διαιτολόγος – Διατροφολόγος