,

Γράμμα στα παιδιά μου

Αγαπημένα μου παιδιά,


Θέλω να σας ζητήσω ταπεινά συγνώμη! Για όλες εκείνες τις φορές που παρασύρθηκα από τις δυσβάσταχτες υποχρεώσεις και τα ατελείωτα “πρέπει” της καθημερινότητας και της ζωής. Για όλες εκείνες τις φορές που άφησα την ρουτίνα να εισβάλει στις ζωές μας, και να την κάνει προβλέψιμη, μονότονη και ανιαρή.

Το μεγαλύτερο όμως συγνώμη, αφορά που δεν κατάφερα έως τώρα να σας δείξω τη χαρά της ζωής. Λυπάμαι που δεν κυλιστήκαμε στις λάσπες, να πλατσουρίσουμε μαζί. Λυπάμαι που τα γέλια μας δεν τράνταξαν ξέφρενα τη γειτονιά. Λυπάμαι που δεν βγήκα στις αλάνες να παίξουμε στα χώματα μαζί. Λυπάμαι που δεν βγήκαμε στη βροχή να χορέψουμε, να κάνουμε τρέλες κάθε στιγμή. Λυπάμαι που δεν κάναμε τη βουτιά από το βράχο εκείνο το δειλινό, που δεν τραγούδησα μαζί σας αυτό το καραόκε σ’ εκείνο το πάρτι. Λυπάμαι…


Θυμάμαι το χρώμα της απογοήτευσης στα μάτια σας. Με εκλιπαρούσατε να γίνω παιδί μαζί σας. Ήθελα πάρα πολύ να ξέρετε, το πάλεψα πολύ. Το προσπάθησα, με ζόρισα. Δυστυχώς δεν τα κατάφερα να με υπερβώ. Το ενήλικο κομμάτι μέσα μου, νίκησε εκείνο το παιδάκι το εγκλωβισμένο εντός μου.

Υπόσχομαι να σας αφήσω να με οδηγήσετε στο χαμένο δρόμο της αθωότητας και της παιδικότητας. Δείξτε μου πώς να ξαναγίνω μικρή! Αφήνομαι σε εσάς να με οδηγήσετε…

Σας αγαπώ,

Η μαμά σας

Από Stella


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com