,

Σώσε τον εαυτό σου!

Σε παρατηρώ… Κοινωνικός, δραστήριος, η ψυχή της παρέας. Φιλεύσπλαχνος, βοηθάς όποιον έχει ανάγκη, μέσα σε όλα. Όλοι σε αποζητούν και διεκδικούν μια θέση δίπλα σου. Θέλεις να σώσεις τον κόσμο! Ορθώνεις το ανάστημά σου και φωνάζεις με πυγμή! Με τα λόγια σου, με τις πράξεις σου, με όλο σου το είναι! Επιχειρηματολογείς με στόμφο, μήπως και τους αλλάξεις τα μυαλά. Πασχίζεις να ακούσουν τις λέξεις σου, τις ιδέες, την ίδια την ψυχή σου. Παθιάζεσαι με τους ανθρώπους, τη δικαιοσύνη και με την καλοσύνη. Οι περισσότεροι όμως αντιδρούν, δεν ακούνε, βολεύονται και αυτό σου στοιχίζει πολύ. Αρνούνται να δούνε την αλήθεια και αυτό σε λυπεί.


Ένας αιώνιος επαναστάτης με αρχές και ιδανικά. Τις νύχτες, τα ακρογιάλια της ψυχής σου ερημώνουν! Bγάλε τη μάσκα, νύχτωσε. Μπορείς να αναπνεύσεις, να αποκοιμηθείς. Άσε την τρυφερή πληγωμένη μορφή μέσα σου που φοβάται, να μυρίσει, να νιώσει, να αφεθεί. Καλείσαι να κάνεις τον απολογισμό. Αυτοτιμωρείσαι, πονάει το μυαλό. Ο πόνος στο στήθος, αποκαλύπτει το πραγματικό σου εαυτό. Τη σύγκρουση της ζωής σου, που αρνείσαι να δεις. Ένας αναρχικός ονειροπόλος, με μια ευαίσθητη ψυχή!

Σταμάτα επιτέλους να αυτοθυσιάζεσαι για τους άλλους! Δεν μπορείς να σώσεις κανέναν! Άλλωστε οι περισσότεροι δεν θέλουν να σωθούν! Μείνε ακίνητος και αφουγκράσου τη σιωπή, άκουσε εσένα! Τι θέλεις να σου πεις. Σώσε τον εαυτό σου και πού ξέρεις… ίσως κάποιος ακολουθήσει το παράδειγμά σου…


Stella


Μία απάντηση στο “Σώσε τον εαυτό σου!”

  1. Πριν κάτι χρόνια, Στέλλα μου, “έπεσα” στο παρακάτω που μου άλλαξε τη ζωή και από τότε όπου μου δοθεί η ευκαιρία, το μοιράζομαι:
    “Ευλογημένος αυτός που δεν προσδοκά, δεν θα απογοητευτεί ποτέ”. Βούδας & Χριστός.
    Δίνουμε με την καρδιά μας, για την χαρά που αυτό μας δίνει και δεν περιμένουμε κανένα αντάλλαγμα!

    ΑΦιλιά πάντα καρδιάς! <3

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com